Obóz zimowy Zakopane 16-22.01.2022

OBÓZ ZIMOWY 2022 z nutą narciarskiego szaleństwa!

KIEDY
16 -22.01.2022

DLA KOGO
Dzieci od 8 do 16 lat

IDEA – o co nam chodzi?
Naszym celem jest przede wszystkim nauka i doskonalenie jazdy na nartach i snowboardzie. Zajęcia odbywają się w grupach 8-10 osobowych prowadzonych przez wykwalifikowanych instruktorów na stokach Podhala (Białka Tatrzańska, Suche, Małe Ciche i Nosal).

CO ROBIMY po godzinach?
Wybierzemy się do Aqua Parku, Muzeum Oscypka, wjedziemy na Gubałówkę, odwiedzimy Krupówki i poznamy legendarny Pęksowy Brzyzk . Odwiedzimy Wielką Krokiew podczas Pucharu Świata w skokach narciarskich. Wieczorami zapewniamy ciekawe imprezy tematyczne, będziemy twórczo rozwiązywać „problemy” Odysei Umysłu. Na zakończenie z góralskim przytupem ogrzejemy się przy ognisku.

ZAKWATEROWANIE
Pensjonat Maria 4, Zakopane

CENA
1950 zł
I rata płatna do 30.11.21 w wysokości 950 zł

Nr konta: 77 1020 4160 0000 2002 0191 5370 ( z dopiskiem imię i nazwisko dziecka)

CENA OBEJMUJE
Transport (również sprzętu sportowego), wyżywienie (trzy posiłki dziennie i ciepła herbata na stoku), karnet narciarski, zajęcia z doświadczonymi instruktorami narciarstwa i snowboardu, wycieczki, atrakcje, wejściówki, materiały plastyczne, opiekę pedagogiczną, ubezpieczenie NW.

Zgłoszenie za pośrednictwem formularza (link poniżej):

Kontakt:
Konrad Jakubowski tel. 693 552 145 – koordynator organizacyjny